avatar
Sedat Çelik Doç. Dr. Şırnak Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Yayın 12 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 2
12 Yayın
19 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Otel İşletmeciliği Turizm Sürdürülebilir Turizm Turizm Pazarlaması Turizm Yönetimi

Biyografi

Türkçe; İngilizce

Kurum

Şırnak Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Popüler Yayınları

0

3

4109

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
ATIF 5 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3585

5

2

3585

0

2

801

5

1

3408

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2106

3

1

2106

Yayınlar

0

186

Turizm paydaşlarının Şırnak inanç turizmine yönelik algıları
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1338519
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 566

0

566

2

801

Restoran İşletmelerinin Yöresel Yemeklere Yönelik Farkındalıkları: Şırnak İli Örneği
Yazarlar: Sedat Çelik , Nurettin Ersoy, Sibel Besen
Yayın Bilgisi: 2020 , Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1812

1

1812

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3585

2

3585

0

1377

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2106

1

2106

0

728

0

1628

0

71

1

3408

Yayınlar

Şırnak İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
DOI: 10.30625/ijctr.458714
ATIF 5 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3585

5

2

3585

Şırnak Geleneksel El Sanatlarının Turistik Ürün Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Sedat Çelik , Lütfullah Sadi Toprak
DOI: 10.18506/anemon.401052
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2106

3

1

2106

5

0

728

5

1

3408

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.