Case Report
BibTex RIS Cite

Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği

Year 2019, Volume: 30 Issue: 1, 98 - 101, 21.06.2019

Abstract




Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop illerinde gıda güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak ve turizm işgörenlerinin gıda güvenliği kapsamında desteklenmelerini sağlamaktır. 

Supporting Institution

Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü

References

  • Destekleyen Kurum: Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
  • Proje Koordinatörü: Doç. Dr. Nurettin Ayaz
  • Başlama ve Bitiş: 30.06.2016/30.06.2018
Year 2019, Volume: 30 Issue: 1, 98 - 101, 21.06.2019

Abstract

References

  • Destekleyen Kurum: Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
  • Proje Koordinatörü: Doç. Dr. Nurettin Ayaz
  • Başlama ve Bitiş: 30.06.2016/30.06.2018
There are 3 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Turizm Araştırma Projeleri
Authors

Nurettin Ayaz 0000-0003-2117-2015

Ayşegül Acar 0000-0002-1871-4904

Publication Date June 21, 2019
Published in Issue Year 2019 Volume: 30 Issue: 1

Cite

APA Ayaz, N., & Acar, A. (2019). Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 30(1), 98-101.
AMA Ayaz N, Acar A. Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. June 2019;30(1):98-101.
Chicago Ayaz, Nurettin, and Ayşegül Acar. “Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek Ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 30, no. 1 (June 2019): 98-101.
EndNote Ayaz N, Acar A (June 1, 2019) Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 30 1 98–101.
IEEE N. Ayaz and A. Acar, “Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 30, no. 1, pp. 98–101, 2019.
ISNAD Ayaz, Nurettin - Acar, Ayşegül. “Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek Ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 30/1 (June 2019), 98-101.
JAMA Ayaz N, Acar A. Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2019;30:98–101.
MLA Ayaz, Nurettin and Ayşegül Acar. “Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek Ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 30, no. 1, 2019, pp. 98-101.
Vancouver Ayaz N, Acar A. Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2019;30(1):98-101.